SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek

2022. augusztus 22-26. Pasaréti Közösségi Ház

Hasznosat a kellemessel, tanulást az élménnyel ötvözzük – Hogy jól induljon a tanév!

Alapinformációk

Időpont: 2022. augusztus 22-26. naponta 9.00-16.00 óráig

Helyszín: Pasaréti Közösségi Ház, Budapest, 2. ker. (térkép)

Korcsoport: 10-14 éves gyerekek

Létszám: 12-16 fő

Táborvezető: Péter Kata tanulásfejlesztő tréner, pedagógus-drámapedagógus

Early Bird jelentkezés: 2022. május 10-ig

SMART Start előny: SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyamon alapuló tematika, differenciált, alternatív módszereket használó pedagógia, egyéni képességfejlesztés, és élmények a maximumon 🙂

 

SMART Start tábor tanulás tréninggel – A legjobb program tanévkezdés előtt! 

A nyári szünet után felkészülten, ráhangolódva és konkrét tanulási technikák  birtokában kezdi az új tanévet.
Önállóan fogja tudni a tanulását tervezni és a célnak megfelelő technikát választani.
Megismeri és tudatosítja a saját erősségeit, amire építhet a tanulásban.
Tanulja és gyakorolja az együttműködést a társaival.
Digitálisan detoxikálódik, hasznosan és élménydúsan tölti el a hetet a társaival.

 

Nézd meg a tavalyi SMART Start tábor tanulás tréninggel képeit és szülői értékeléseit!

Marci érdeklődik, várja hogy mikor lesz a következő tanfolyam, úgyhogy nagyon jól érezte magát:) Megjegyzése, hogy mit kellene máshogy: ne Sacher hanem Eszterházy torta legyen a tábor végén.

A táborral kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy tetszett Marcinak az elméleti rész is (motiváció, időbeosztás…stb), már csak be kell tartani ?.

dr. Soltész Krisztina

klinikai szakpszichológus

Bálint nagyon jól érezte magát a táborban, szívesen kelt fel reggel és jókedvűen ment mindennap.

Már a tábor előtti feladatot is elkészítette, ugyan kis segítséggel. Nem egyszerű őt feladatra bírni, ha sikerül, akkor viszont nagy sikerélménye van.

Itt a SMART táborban az ő elmondása és a mi észrevételünk szerint is sokat fejlődött. Még az otthoni feladatain is látszik, hogy megfontoltabb és talán komolyabb is lett. Köszönjük a táborban a figyelmet, tanítást, ötleteket, amiket Tőled kapott.

Dampfné Lakat Barbara

Bálint 6. o. édesanyja

Köszönöm a lehetőséget és, hogy rengeteg munkáddal/munkátokkal varázspálcáddal, lelkes fiatalemberré varázsoltad Botit. Tapasztalatom a következő: ugyan férjem régóta kérte Botit, hogy írja a céljait, de nem igazan lett belőle semmi..Most viszont már a második napon átnyújtotta  neki.  Leül beszélgetni velünk nem kapkod, rohan. Már ma úgy indult, hogy várja az iskolát és nem kifejezetten a barátok miatt. Szóval teljes pozitív változást tapasztaltunk. Szóval  nagyon köszönöm neked és kis csapatodnak az áttörést :).

Mihálkovicsné L. Judit

Botond 7. o. édesanyja

Legjobban annak örülök, hogy a tábor során rájött, hogy a motiváció az, ami legjobban hiányzik nála.

Szerintem nagyon jó ez a tevékenység, amit végeztek! Anno én nagyon örültem volna, ha valaki ennyi idősen rávezet arra, hogy a vizuális és mozgásos tanulási technika működik nálam a leghatékonyabban, sok energiát megspóroltam volna vele ?.

Bíró Anikó

Andris, 7. o. édesanyja

SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek – Program

SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek

SMART Start tábor felsősöknek – A tanulás tréning programja

SMART Start tábor tanulás tréninggel
SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek
SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek
SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek
SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek

A tanulási technikák blokkot (3×45 perc naponta) egy ahhoz kapcsolódó, a megszerzett ismereteket mélyítő, gyakorló kreatív foglalkozás vagy csapatépítő, a szociális képességeket erősítő foglalkozás kapcsolódik.

SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek

SMART Start tábor felsősöknek  – Élményprogramok

SMART Start tábor alsósoknak

A hét során kétszer elmegyünk úszni a Császár-Komjádi Sportuszodába – a kép a tavalyi SMART Start táborban készült, a gyerekek a délelőtti foglalkozásokat vezették le :).

SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek

Mázli terápiás kutya és gazdája Helga révén jobb csapat és közösség leszünk, mint a tábor kezdetén. Megtapasztaljuk, hogyan kell kommunikálni, egymásra figyelni, együtt gondolkodni és dolgozni egy közös cél érdekében.

SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek

Erdőismereti gyalogtúrán veszünk részt szakértő-vadértő vezetővel, ahol íjászkodunk, megtanulunk biztonságosan és jól tüzet rakni és igazi Nyomkeresőkké válunk.

SMART Start tábor tanulás tréninggel alsósoknak

SMART Start RÁADÁS: személyre szabott értékelés

A gyerekek a tábor végén személyre szabott írásos értékelést kapnak, amelyben kiemeljük az erősségeit, amire a tanulásban és a közösségi létben építhet. Iránymutatással segítjük a szülőket, hogy úgy tudják támogatni a gyereket a tanulásban a kezdődő tanévben, ahogyan az számára a legjobb, leghatékonyabb.

Táborvezető tanulásfejlesztés tréner

Péter Kata

Péter Kata

SMART Start táborvezető, tanulásfejlesztő tréner, pedagógus, drámapedagógus

Gazdaságinformatikusnak készülök, de gyerekcsapat- és közösségépítésben, játékszervezésben is otthon érzem magam. Létfontosnak tartom, hogy a gyerekeknek legyen minél több alkalmuk a társas helyzetekben való eligazodást gyakorolni – erre is nagyon jó alkalom a tábor. A jól tanulás tanulása nagyon fontos, ezt saját egyetemi tapasztalataim alapján is meg tudom erősíteni :).

Papp Zita

animátor

Gyakran és régóta segítek táboroztatni. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek a tanulás tanulása mellett a hétköznapi életben való eligazodásban is tapasztalatokra tegyenek szert a tábor folyamán, legyen az tömegközlekedés használat vagy bevásárlás, saját uzsonna önálló elkészítése – ezen képességek próbálgatására nem minden családban nyílik alkalom.

Altziebler Dala

animátor

Tudnivalók, GYIK

SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam

Egy csokorba szedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A válaszokért kattints a jobboldali (+) jelre.

Ha nem találod meg a választ a kérdésedre, vedd fel velünk a kapcsolatot: szervezes@kooplab.com

Miben áll a tábor egyedisége?

Több szempontból különleges a tábor: a tanulást az élménnyel teljes összhangban valósítja meg. Különleges a tematikája, az ideje, hiszen tanévkezdés előtt szervezzük: a diákok rá tudnak hangolódni a tanulásra, és feltöltődve, de friss tanulási ismeretekkel kezdik az iskolába. Egyedi a tábor abban, hogy minden nap látni fogod, hogy mit tanult a gyerek, mivel töltöttük a közös tanulási- és élményidőt. Tábor végén pedig írásos értékelést kapsz a gyerekedről, amelyben iránymutatást is megfogalmazunk, hogyan támogathatod őt a tanulásban a jövőben.

A tábor napirendje

Minden napunk a következők szerint épül fel: találkozás 8.30-tól a Pasaréti Közösségi Ház előtt.

8.45- 10.30 – tanulás tréning blokk szünetekkel

10.30-11.00 – játékidő, játszótér, uzsonna

11.00-12.30 – a tanulás tréning blokk folytatás és a blokkhoz kapcsolódó kreatív alkotó és/vagy együttműködést fejlesztő foglalkozás

12.30-13.30 – ebéd, pihenő

13.30 – 15.45 – élményprogram

15.50-16.00 – hazamenetel

Mit tanul a táborban és az mire lesz jó neki?

Alaptechnikákat tanul, amelyek megkönnyítik a tanulást, de ennél sokkal többet is – mert a tanulás nem csupán a módszerek ismeretén múlik, legalább annyira fontos az önismeret, az önmaga motiválásának képessége, a tanulás tervezése. A tábor tanulás tréning programja a SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam tematikáján halad, de kevésbé részletekre kiterjedően – hiszen mégiscsak élménytábort ígértünk a gyerekeknek :).

Mit kell vinni a táborba?

A tábor előtti héten részletes információkat küldünk. Nem kell semmivel készülni külön, a foglalkozások anyagát mi biztosítjuk. Tolltartó, füzet, színes ceruza, fürdőruha – ezek lesznek az alapfelszerelések.

Testvérkedvezmény, egyéb kedvezmény

Egy családból két gyerek SMART Start tábor tanulás tréninggel (alsós és/vagy felsős) programunkra való jelentkezése esetén a második gyerek jelentkezési díjából 10% kedvezményt adunk. SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyamon már részt vettek számára szintén 10% kedvezmény a tábor árából.

Ételallergiás a gyerekem

Semmi gond, a Pasarét Club étterem fel van készülve különböző mentes ételek elkészítésére is (cukorbeteg, laktóz-, glutén-érzékenység). Kérjük, hogy a jelentkezéskor jelezd írásban, hogy mit kell figyelembe vennünk.

ADHD, egyéb SNI

Ha a gyereked ADHD-vel, egyéb tanulási zavarral, nehézséggel, esetleg magatartás-zavarral diagnosztizálták, kérünk, hogy jelentkezés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!

Befizettem az előleget, de nem tudunk részt venni

Semmi baj. Több lehetőséged is van. Amennyiben június 30-ig derül ki, hogy mégsem tudtok részt venni, akkor dönthetsz úgy, hogy egy másik SMART Start programra (Önálló tanulás tananyag, SMART Start OVI-SULI vagy SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam) felhasználod a befizetett előleget, vagy azt maradéktalanul visszautaljuk a számládra. A lemondást írásban kell jelezned.

Amennyiben június 30. után jelzed írásban a lemondást, szintén két lehetőséged van.

1. A befizetett előleget beszámítjuk egy SMART Start programba, amelyet a lemondással egy időben, 2021. szeptember 1. és november 30. közötti teljesítéssel rendelsz meg.

2. Visszautaljuk az előlegnek azon részét, amely a foglalástól független. Bővebben ld. Tábori ÁSZF.

Átruházható-e a foglalt hely?

Ha befizetted a részvételi díjat, de mégsem tudtok eljönni, de van más, akinek szívesen átadnád a helyet, akkor akadály nélkül megteheted. Kérjük, hogy írásban jelezz minden változást.

Lemondás

Befizetted a teljes részvételi díjat, de utolsó pillanatban kiderül, hogy mégsem tudtok eljönni. A lemondással kapcsolatos lehetőségeket, feltételeket a Tábori ÁSZF tartalmazza.

SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek – A tábor ára

Early Bird ár: 61.900 Ft/fő/5 nap

Az Early Bird ár a 2022. május 10-ig beérkezett jelentkezés és az előleg határidőre történő befizetése esetén érvényes.

Teljes ár: 69.900 Ft/fő/5 nap.

A 2022. május 10. után beérkezett jelentkezések esetén a teljes ár fizetendő.

Előleg: 15.000 Ft, amely az elektronikus jelentkezést követő 30. napon átutalással fizetendő. A táborozó helye akkor biztosított, ha az előleg beérkezését visszaigazoltuk. Előleg fizetésére csak a június 30-ig beérkező jelentkezések esetén kerül sor. Jún. 30. utáni jelentkezés esetén a teljes ár fizetendő visszaigazoláskor.

A tábor díja tartalmazza:

– a napi 2x-i étkezést (meleg két fogásos ebéd, uzsonna + gyümölcs),

– a szakmai programot (a tanulás tréninget egyénre szabott visszajelzéssel),

– a tanulás tréning írásos anyagait,

– a kreatív vizuális alkotást és az együttműködést, szociális képességeket fejlesztő foglalkozásokat,

– a sportfoglalkozások, élményprogramok költségét.

A jelentkezéseket beérkezés/előlegbefizetési kötelezettség teljesítésének sorrendjében vesszük figyelembe. Nincs mód arra, hogy a résztvevők számát növeljük. Tehát, ha biztosítani akarod a gyermeked helyét, jelentkezz mihamarabb!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk (az időjárás függvényében a szabadtéri programok változhatnak)!

SMART Start tábor partnereink

SMART Start helyszín
SMART Start partner
SMART Start partner
SMART Start partner
SMART Start tábor tanulás tréningel

Értesülj a SMART Start eseményekről, legújabb hírekről, információkről! Kövesd a kooplab oldalát a Facebookon!