SMART Start tábor tanulás tréningel

SMART Start tábor tanulás tréninggel ÉRTÉKELÉSEK

Így értékelték a szülők és a résztvevők az alsós/felsős programot

SMART Start tábor tanulás tréninggel alsósoknak

SMART Start tábor tanulás tréninggel ÉRTÉKELÉSEK

ALSÓSOK program

Ezt emelték ki a szülők az alsós tábor értékelésekor:

Nagyon jó, hogy iskola előtt, mint egy ráhangolódás játékos formában készíti fel a gyerekeket az oktatásra. Nem érzik, hogy tanulnának, hiszen annyira élmény alapú minden feladat, hogy nem lehet nem élvezni. A kutya – egyáltalán az állat – részvétele a táborban minden gyerek számára nagy élményt jelentett. Olyan pluszt ad, amire csak egy ilyen csodás élőlény képes.

P. Andrea

Sokkal többet kaptunk a tábor során, mint amit vártam. Kiemelem a személyes odafigyelést minden gyerekre és a pedagógusokat, akik problémamegoldásban nr. 1 🙂

P. Csilla

Élményközpontú, ráhangolódás minden napra, megerősít, játékosan tanít.

Pedagógusok: kedvesség, türelem, magukhoz engedés, az érintés képessége 🙂

T. Edit

Pedagógusokról: Odafigyeltek a gyerekekre, alaposan kianalizálták, anélkül, hogy ezt a gyerekek észlelték volna. Szakmai képességük megkérdőjelezhetetlen.Kedvességükről a gyerekek pozitív véleménye ad tanúbizonyságot.:-)

P.D. Andrea

Megerősítés, személyes visszajelzés a gyereknek és a szülőnek.

Pedagógusok közvetlensége.

T. Dóra

Pici, de kézzel fogható tanulási módszertan csomag, amit gyermekünk magáévá is tett. Átment, amit a pedagógus fontosnak tartott. Pozitív visszajelzéssel motivált.

P. Csaba

A lelkesedést emelném ki, amivel Bogi ment minden nap. Pedagógusok kedvességét, a sok dicséretet.

R. Andi

SMART Start tábor tanulás tréninggel felsősöknek

SMART Start tábor tanulás tréninggel ÉRTÉKELÉSEK

FELSŐSÖK program

Ezt emelték ki a RÉSZTVEVŐK és a szülők a felsős tábor értékelésekor:

Te vagy az első kitartó tanár, akivel találkoztam. Nagyon tetszett, ahogy magyarázol, kedves és segítőkész vagy. Szuperjó volt a tábor, sokat újat tanultam, a mindmap technikát például biztosan használni fogom.

Gergő 6.o.

Nem sok kedvvel jöttem a táborba, de a végére egészen beleszoktam. Jók voltak a feladatok, nem olyanok, mint az iskolában. Jó volt a társaság is.

Zalán 7.o.

Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek, türelmes és vicces vagy, nyitott mindenre és mindenkire. Sokat segítettél, hogy összeszedettebb legyek, jobban tudjak koncentrálni és motiváltabb legyek abban is, ami nem igazán érdekes. Nagyon köszönöm ezt az 5 napot Neked.

Bori 8.o.

Jól éreztem magam, örülök, hogy megtudtam, hogy hogyan tanulok a leggyorsabban. Több uszodai programnak örültem volna még.

Szonja 6.o.

Fogom használni a suliban, amit megtanultam a motivációról és arról, hogy hogyan pihenjek jól a tanulási szünetekben. Tetszett, hogy kedves vagy és megértő, sokszor viccelsz. Jókat beszélgettünk a villamoson.

Milán 6. o.

Az elején azt hittem, hogy olyan helyre fogok jönni, mint az iskola, de ez a tábor sokkal jobb volt. Sok újat tanultam, hogyan osszam be jobban az időmet, és kerüljem el a kísértéseket. Azért kicsit több mobiltelefon-használatot engedj legközelebb.

Domi 7. o.

Az volt a legjobb, amikor lementünk a kondiba, hogy lássuk a különbséget, hogyan teljesítünk, ha van vagy ha nincs célunk. Nagyon tetszett, hogy ha valaki beszélt, nem kiabáltál rá (mint a tanárok általában). Hálás vagyok, hogy  itt lehettem, mert hasznos dolgokat hallottam és az is jól telt, amikor nem tanultunk.

Martin 7.o.

Az tetszett benned, hogy kedves és türelmes voltál, nagyon jól tudsz magyarázni. Tetszett a sok csapatmunka, jó volt, hogy segíthettem a többieknek. Nem éreztem közben, hogy tanulunk, pedig sok újat tudtam meg. A gimiben, ahová készülök, nagyon hasznos lesz, amit itt elmondtál, köszönöm. Azt is kiemelem, hogy nagyon jókat lehet Veled beszélgetni.

Gellért 7.o.

Marci érdeklődik, várja hogy mikor lesz a következő tanfolyam, úgyhogy nagyon jól érezte magát:) Megjegyzése, hogy mit kellene máshogy: ne Sacher hanem Eszterházy torta legyen a tábor végén.

A táborral kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy tetszett Marcinak az elméleti rész is (motiváció, időbeosztás…stb), már csak be kell tartania, amit megtanult.

dr. Soltész Krisztina

klinikai szakpszichológus

Bálint nagyon jól érezte magát a táborban, szívesen kelt fel reggel és jókedvűen ment mindennap.

Már a tábor előtti feladatot is elkészítette, ugyan kis segítséggel. Nem egyszerű őt feladatra bírni, ha sikerül, akkor viszont nagy sikerélménye van.

Itt a SMART táborban az ő elmondása és a mi észrevételünk szerint is sokat fejlődött. Még az otthoni feladatain is látszik, hogy megfontoltabb és talán komolyabb is lett. Köszönjük a táborban a figyelmet, tanítást, ötleteket, amiket Tőled kapott.

Dampfné Lakat Barbara

Bálint 6. o. édesanyja

Köszönöm a lehetőséget és, hogy rengeteg munkáddal/munkátokkal varázspálcáddal, lelkes fiatalemberré varázsoltad Botit. Tapasztalatom a következő: ugyan férjem régóta kérte Botit, hogy írja a céljait, de nem igazan lett belőle semmi..Most viszont már a második napon átnyújtotta  neki.  Leül beszélgetni velünk nem kapkod, rohan. Már ma úgy indult, hogy várja az iskolát és nem kifejezetten a barátok miatt. Szóval teljes pozitív változást tapasztaltunk. Szóval  nagyon köszönöm neked és kis csapatodnak az áttörést :).

Mihálkovicsné L. Judit

Botond 7. o. édesanyja

Legjobban annak örülök, hogy a tábor során rájött, hogy a motiváció az, ami legjobban hiányzik nála.

Szerintem nagyon jó ez a tevékenység, amit végeztek! Anno én nagyon örültem volna, ha valaki ennyi idősen rávezet arra, hogy a vizuális és mozgásos tanulási technika működik nálam a leghatékonyabban, sok energiát megspóroltam volna vele.

Bíró Anikó

Andris, 7. o. édesanyja

SMART Start tábor tanulás tréninggel 2021-2022 – FOTÓK

Nézd meg a korábbi programokon készült fotóválogatásunkat!

SMART Start tábor tanulás tréningel

A LEGJOBB PROGRAM tanévkezdés előtt

a Te gyerekednek is!