SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam

SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam

4 modulban 10-14 éves gyerekeknek

Pasztell vagy erőteljes színű a gyermeked?

Nézd meg, melyikből van több Nálatok!

nehéz őt motiválni, elveszítette vagy sohasem is lelte örömét a tanulásban, iskolai feladatokban,
szinte csak magol, nem látja a lényeget és az összefüggéseket, és a tanultakat is hamar elfelejti,
nem ismeri az erősségeit, nem bízik magában, a képességeiben
kifolyik a kezéből az idő, mindent az utolsó pillanatra hagy, aztán pánikba esik,
nem tud koncentrálni, gyakran elkalandozik, így kétszer annyi ideig tart neki minden, mint kéne.

noszogatni ritkán kell a tanulásra,  belsőleg motiváltan végzi a feladatait,
ismeri a saját tanulási típusát és ennek megfelelően választja ki a tanulási módszereit, technikáit.
vannak tanulással kapcsolatos céljai és ezekért képes aktívan is tenni,
bízik magában, ismeri a saját erősségeit, amiket a tanulásban ki is tud használni.
jól tervezi, osztja be és használja ki az idejét
elégedett az eredményeivel (és Ti szülőként is elégedettek vagytok).

 

a tanulás fejlesztésre szorul

A pasztell pöttyök sokasodnak?  Nézd meg a SMART Start komplex tanulásfejlesztés tréning tematikáját!

tanulásfejlesztés komplex módon

A színek vannak többségben? Gratulálunk, biztasd a gyermekedet a „csak így tovább!”-ra. Nézz körül az egyes modulok témái között, van-e olyan terület, ahol tovább fejlődhet!

Így kezd el majd OKOSAN tanulni!

HATÉKONY TANULÁSI  TECHNIKÁKKAL – Milyen technikákkal tudom könnyebbé, gyorsabbá és érdekesebbé tenni a tanulásomat?

MOTIVÁCIÓVAL – Hogyan legyen belső motivációm tanulni?

 JÓ IDŐBEOSZTÁSSAL – Hogyan tervezzem a tanulást és osszam be jól az időmet?

ÖNISMERETTEL – Mik az erősségeim és hogyan használjam azokat, hogy megkönnyítsem a tanulást?

SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam

4 modulban, összesen 20 + 4 órában

 

SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam modulok

A négy modul együtt olyan szerves egységet alkot  amely egyedülállóan komplex módon ad megoldást az eredményes tanuláshoz szükséges minden területen.

SMART Start komplex tanulás tanfolyam

2024. április 27. szombat

9.00-14.00

SMART Start komplex tanulás tanfolyamok 10-14 éveseknek

2024. április 28. vasárnap

9.00-14.00

SMART Start komplex tanulás tanfolyam

Csak szeptembertől!

SMART Start komplex tanulás tanfolyam

Csak szeptembertől!

Egy MODUL 5 óra tantermi foglalkozás + 1 óra online mentoring/konzultációt tartalmaz.

 „Minden gyerek megérdemli, hogy Ő legyen a fontos,

ne a módszer vagy a tananyag”

Péter Kata

Péter Kata

tanulásfejlesztés-tréner, pedagógus, drámapedagógus

„A legnagyobb inspiráció a tanításban, hogy nincs két egyforma gyerek és két egyforma nap vagy foglalkozás. Motiváló feladatot kitalálni testre szabottan minden gyereknek teremtő kihívás, ilyenkor vagyok igazán elememben. Hiszem, hogy csak így érdemes csinálni, a gyerekek és magam miatt is. 

Több éve foglalkozom tanulásfejlesztéssel, egyéni és csoportos formában, személyesen és online. A SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam tematikáját úgy dolgoztam ki, hogy kézzelfogható és személyes segítséget adjon a gyerekeknek a tanulásban. „

Ezt mondták a résztvevő gyerekek a SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyamról

Azért volt érdekes, mert olyan új dolgokat tudtam meg, amik rengeteget segítettek nekem. A társaság is nagyon jó volt. Köszönöm. 🙂

Olivér

7.o.

Nekem igazán megérte ez a tanfolyam. Amióta az időbeosztásos és tanulás technikás modulon tanultakat használom, több a szabadidőm, amiért nagyon hálás vagyok. Egyre többször kapom azon magam, hogy tanulok csak úgy és már szeretem is csinálni. Már sokkal jobban állok a tanuláshoz, mint korábban. Örülnék, ha lenne folytatás.

Vivien

6.o.

Nagyon jó és szuperhasznos ez a tanfolyam, jól éreztem magam 🙂

Boti

5.o.

Hasznos dolgokat tanultam, segített a tanfolyam, hogy az időmmel jobban gazdálkodjak. Legjobb tanulási emlékem a rajzos-mondós feladat volt.

Iringó

7.o.

Szerintem a tanfolyam jó, sokat új technikát tanultam, különösen a mozgásos részeket szerettem. Sokat segített nekem abban, hogy legyenek jó tanulási technikáim, és hogy legyek nyitottabb az emberek felé.

Mia

7.o.

Szerintem nagyon hasznos volt ez a négy modul, mert sok mindent tanultam meg, pl. időbeosztást, motivációt, tanulási technikákat. Szerintem te nagyon jó tanár vagy, mert kedves vagy és sokat tudsz segíteni a gyerekeknek. Jó, hogy együtt tanulhattam veled. Rengeteg jó tanulási emlékeim vannak, a kedvencem az volt, amikor kísérleteztünk.

Bálint

5.o.

Szerintem nagyon jó sok élményt szereztem veled. Nagyon jó tanító vagy, csak így tovább! A tanfolyam nagyon érdekes volt, sokat segített abban, hogy jobban tanuljak.

Sebi

5.o.

Szerintem nagyon jó és hasznos ez a tanfolyam, mert nagyon hasznos dolgokat tanulunk, és emellett játszunk is. Nagyon empatikus, kedves és intelligens személyiség vagy, nagyon jókat lehet veled beszélgetni, és hihetetlen odaadással és türelemmel csinálod a tanfolyamot. Ajánlanám pár osztálytársamnak, aki hasonló gondokkal küzdenek a tanulásban.

Márk

9.o.

Nagyon jófej, okos és angyali (a tréner).

Jól éreztem magam, ajánlanám másnak is, mert nagyon sokat lehet tanulni.

Ákos

5.o.

Nagyon hasznos volt! Ön nagyon kedves volt, Kata és én is jó voltam!

Tibi

6.o.

Nekem nagyon tetszett ez az egész tanfolyam, hogy ilyen könnyen tanultam új tanulási módszereket. Jófej volt a tréner, mert segítőkész és kedves. Hasznos dolgokat tanultam, mint a mindmap és az időbeosztás.

Vince

5.o.

Örülök, hogy te tanítottál meg tanulni, kedves és türelmes vagy, még akkor is, ha fáradtak vagyunk. Köszönök mindent. Ez egy nagyon jó program, azt kívánom, hogy mindenki el tudjon ide jönni egyszer. 

Szonja

6.o.

Nagyon jó volt a tanfolyam. Vicces, érdkekes és hasznos volt. A legjobb tanulós emlékem az önbizalom-rész volt. A tanult technikákat már használom, és tényleg működnek 🙂

Viola

5.o.

Ne változtass semmit, így vagy tökéletes ahogy vagy.

Emma

5.o.

Kedves voltál, érthető és sok mindent tanultam tőled. Én nagyon jól éreztem magam és biztos vagyok benne, hogy jobban fogok ettől a 4 modultól tanulni. Sok jó és érdekes feladat volt.

Nimród

5.o.

Szerintem hasznos volt, mert sok dolgot tanultam meg. Az utolsó modul tetszett a legjobban, mert a tanulástervező tábla nagyon tetszett nekem. A feladatok nem voltak nehezek. Szerintem nagyon kedves voltál velünk. Jó volt, hogy nem kellett sokat írni. 

Bende

5.o.

Örültem, hogy ilyen vicces voltál, az elején féltem, hogy komor leszel, de nem. Tetszett, hogy mindenben segítettél és mindent játékosan tanítottál. Sokmindent fogok használni, köszönöm, hogy itt lehettem :).

Eszter

5.o.

Nekem ez az egész eléggé segített a tanulásban. Hasznos dolgokat tanultam, például megtudtam, hogy én hallás után tanulok a legjobban.

Andris

5.o.

SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam

Rengeteget tanultam tőled, amit hasznosítani tudok majd. A veled töltött szombati tanulások közül az összes hatalmas élmény volt…. Nagyon köszönöm, hogy hozzátettél az életemhez, a jövőmhöz – nem is keveset :).

Nimród

6. o.

Szerk. megj.: Nimród értékelése olyan bámulatosan érett mondatszerkesztéssel, korát meghaladó verbalitással, összeszedettséggel és kifejező erővel (nem mellesleg hibátlan helyesírással) bír, hogy ha nem láttam volna őt írni, azt hinném, hogy valaki segített neki. Ezért tettem ide a fotót is 🙂

Nekem nagyon tetszettek ezek a modulok, azok, hogy ilyen sok érdekes dolgot tanultam. Sokat fogom használni a mindmap technikát, mert az a kedvencem. Tetszett, hogy kiderítettük, milyen tanulási típus vagyok, ez sokat fog majd segíteni nekem. Az is tetszett, ahogy magyaráztál, és hogy mindig ilyen cuki, mosolygós voltál.

Köszönöm, hogy itt lehettem.

Lili

7. o.

Érdekes volt a tréning, sok minden megtudtam magamról. és a tanulás egy új szintre lépett nálam (jobbra). Nagyon sokmindent tanultam, amit használni fogok, ez még az eleje az utamnak. A legjobb élményem… az egész tréning.

Köszönöm, hogy segítettél nekem.

Léna

6. o.

Hogyan tanulunk a SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyamon?

R

komplex megközelítéssel

A tanfolyam moduljai egy-egy a tanulás és iskolai sikeresség, eredményesség szempontjából kulcsfontos területet ölelnek fel. 

R

differenciáltan

Minden gyerek más – mások az erősségeik, és különbözőek a lehetőségeik – még ha életkorban ugyanott tartanak. Nem tananyagot tanítunk ezért, hanem – alkalmazkodva –Mátét és Lénát tanítjuk.

R

aktív gyerekekkel

Az alternatív pedagógiai módszerek (kooperatív tanulás és egyéni munka ötvözése) alkalmazása garancia a mozgalmasságra, az érdeklődés és a motiváció fenntartására.

R

kis csoportban

A tanfolyamok részt vevők létszáma 8 főben limitált, hogy legyen mód és idő mindenkire egyénileg maximális figyelemmel lenni.

R

feladatra fókuszálva

A tanfolyam nem előadás, a tanulók cselekedve és gyakorolva tapasztalják meg a tanultakat (fontos a dinamizmushoz, ingergazdagsághoz szokott mai gyerekeknek).

R

időt szánva az elmélyülésre, gyakorlásra

A modulok szünettel követik egymást, és nem véletlenül. Van idő többször kipróbálni, tapasztalatokat szerezni a tanultakról, és reflektálni is rájuk. (Ezt plusz gyakorló feladatokkal és online konzultációval is támogatjuk wink).

Ezt mondták a szülők a SMART Start komplex tanulásfejlesztésről

Nyáron nagyon megörültem a lehetőségnek, mert amúgy is szerettem volna ha Marci a felső tagozat előtt részt venne egy tanulástechnika tréningen. Kapóra jött, hogy jó lokáción volt a tábor és együtt mehetett a barátaival.

Az első napon kiderült, hogy szimpatikus vagy Marcinak. Marci átlátja, ha valaki hiteles szakember és emberségesen viselkedik a gyerekekkel, ez nagyon fontos neki. Ha valaki nem ilyen, hamar elveszti a kedvét és nem működik együtt túl lelkesen, csak a minimumot csinálja…

Szóval jól indult a dolog, s ezen az alapon sokmindent befogadott abból amit hallott. Bízott és hitt benned.

Nagyon hasznosnak tartom a technikákat amit tanítottál neki! Úgy gondolom, megtámogatja a gyereket a képességeinek kibontakoztatásában.

Szülőként ezt tudom adni a Marcinak.

Soltész Krisztina, Marci 5.o. SMART Start tábor és tanfolyam résztvevőjének édesanyja

klinikai szakpszichológus

​Nagyon szépen köszönjük Neked az elmúlt heteket. Bálint nagyon jól érezte magát és sok pozitív élményt szerzett.Láttam rajta, hogy nagyon jól esett neki a sok dicséret, amit Tőled kapott.

A tanulással ugye korábban sem volt problémája, de a tanultakat abszolút be tudja illeszteni a mindennapjaiba.

Azóta sokkal jobban be tudja osztani az idejét, könnyebben megy neki pl egy nagyobb dolgozatra való felkészítés.

Nagyon örülünk, hogy megismertünk. Igazán értékes ember vagy! Lehetne belőled több a mai oktatási rendszerben?

Lehőcz-Hercig Petra, Bálint 5.o. édesanyja

A legfontosabb, amit kiemelnék, hogy a gyerekek úgy érzik, ​ hogy nagyon hasznos volt, és sok mindent fognak tudni használni majd a jövőben. A trénerrel kapcsolatban pedig azt, hogy nagyon barátságos, közvetlen és a pedagógiai módszerei profik.

Máriási Lilla, Nimród 5.o. édesanyja

Nagyon motiváló, gyermekközpontú és segítőkész minden tekintetben.

Andrási Bea, Sebi 5.o. édesanyja

​Legjobban annak örülök, hogy a fiam rájött, hogy a motiváció az, ami legjobban hiányzik nála.

Szuper, hogy ő is megismerte milyen tanulási típusba tartozik, anno én nagyon örültem volna, ha valaki ennyi idősen rávezet arra, hogy a vizuális és mozgásos tanulási technika működik nálam a leghatékonyabban, sok energiát megspóroltam volna vele ?. Nagyon jó ez a tevékenység, amit végeztek.

Bíró Anikó, Andris 7.o. édesanyja

​Számomra nagyon meggyőző volt a kellemes hangod, a segítőkészséged, illetve a tanulásfejlesztés felépített tematikája. 🙂

Az első modul után végképp biztosak voltunk férjemmel abban, hogy Lili nagyon jó helyre került a tekintetben, hogy tőled minden segítséget meg fog kapni, hogy egy újabb, hatékonyabb tanulási stílust alakítson ki magának, a tanfolyamon kapott tudásanyag, gyakorlatok, élmények által.  

Mindig nagyon lelkesen készült az online konzultációkra, és a személyes találkozókra egyaránt. Mesélte miket gyakoroltatok, miről esett szó, mi maradt meg benne, milyen jól érezte magát a társaságodban. Őszintén mondom, hogy igazán megszeretett Téged :).

B. Cs. Krisztina, Lili 7.o. édesanyja

Erre kaptunk maximális pontot a szülőktől

%

Sokkal többet kaptunk a tréningtől, mint amit vártam

%

Hiánypótló és nagyon hasznos

%

Tanfolyam szervezettség, kapcsolattartás

%

Gyakorlatra fókuszált, ezáltal konkrét segítség a tanulásban

%

Tanfolyam ár-érték aránya

SMART Start komplex tanulásfejlesztés Modulok

2024. 1. félév – Árak és kedvezmények

Jelentkezéskor tudsz választani Modult és időpontot a lehetőségek közül!

 egy SMART Start Modul részvételi díj:  30. 500 Ft/fő

A részvételi díj magába foglal 5 óra tantermi foglalkozást kis csoportban + 1 óra online konzultációt (lebontva 5.080 Ft/óra/fő)

Mit biztosít Nektek egy Modul részvételi díja?

– 1 Modul szakmai programját, amellyel a gyermek fókuszáltan az általad választott területen kap támogatást,

– egy online konzultációs lehetőséget, ahol a gyermek megkapja a támogatást az egyéni kérdései megválaszolásához.

a választott modulhoz kapcsolódó szakmai anyagokat és az órai feladatokat. 

SMART Start kedvezmény

Bármely 3 Modulra való jelentkezés és befizetés esetén

a 4. Modul ajándék.

A SMART Start bérlet (a tanulásfejlesztés tanfolyam négy modulja) részvételi díja: 91.500 Ft/fő.

Magába foglal 20 óra tantermi foglalkozást kis csoportban + 4 óra online konzultációt (lebontva 3.800 Ft/óra/fő)

Három Modulra való befizetés esetén SMART Start bérlet – mit biztosít ez Nektek?

– 4 Modulos komplex szakmai programot, amivel a gyermeked tanulása szervezett, tudatos, felelősségteljes és eredményesebb lesz,

– 4 Modulhoz gyakorló feladatokat, amelyekkel a gyermeked megszerzett tudása szokássá alakítható,

– online konzultációs lehetőségeket, ahol a gyermek megkapja a támogatást az egyéni kérdései megválaszolásához,

személyes írásos visszacsatolást a gyereknek a Modulok teljesítését követően az erősségeiről, a további fejlődése lehetőségéről, továbbá oklevelet a sikeres teljesítésről,

extra kedvezményt a SMART Start komplex tanulásfejlesztés munkafüzet-sorozatra (minden Modulhoz 1-1 Munkafüzet tartozik) és egy ajándék díszborítót,

tanulásfejlesztés-tréneri konzultációt korlátlanul a tanfolyam végét követő negyedévben: egy biztos pontot, akinek a kérdéseidet személyesen, telefonon, vagy online felteheted.

Helyszín, tudnivalók, GYIK

Időpont: a tantermi foglalkozások alkalmanként szombaton/esetenként vasárnap 9.00-14.00 óráig (az egyes Modulok időpontját a Jelentkezési lapon is megtalálod).

Online konzultációk időpontja: modulok között péntekenként 18.00 órától. Az online konzultációk pontos időpontját a jelentkezés visszaigazolásában pontosítjuk.

Helyszín: Pasaréti Közösségi Ház (1026, Pasaréti út 102.)

Megközelíthetőség:

Autóval a Pasaréti úti körforgalomig, parkolni a környező utcákban lehet.

Tömegközlekedéssel: busz: 5, villamos: 61, 56 Kelemen László utcai megálló (5 perces gyalogos séta).

  SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam

   Egy csokorba szedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A válaszokért kattints a  jobboldali (+) jelre.

  Ha nem találod meg a választ a kérdésedre, vedd fel velünk a kapcsolatot: szervezes@kooplab.com

  Miben áll a tanfolyam egyedisége?

  Több szempontból egyedi a tanfolyam:

  – tematikája egyedülállóan komplex, a tanulás eredményességére ható minden területre kiterjed,

  – a kiscsoportos jelleg garantálja, hogy mindenki egyéni figyelmet és támogatást kap,

  – alkalmazott pedagógiai módszerei (differenciálás, egyénre szabott feladatok, együttműködést fejlesztő csoportos aktivitások) a diákok aktív részvételét garantálják, nincs holt idő (ami nagyobb csoportban, hagyományos oktatókkal elkerülhetetlen).

  Miért így vannak elosztva időben a modulok?

  A cél, hogy használják a gyakorlatban, amit a személyes foglalkozásokon megtapasztalnak. Ez úgy érhető el, hogy segítjük a begyakorlás folyamatát is. A Modulokat követően kapnak feladatokat, a tapasztalataikat az online mentoring alkalmával oszthatják meg, kérdéseket tehetnek fel, és új feladatokat is kapnak. Ez a leghatékonyabb módja új szokások, technikák beépülésének.

  Hogyan zajlik az online mentoring?

  Nem kötelező a részvétel, de ajánlott. A diákok a Modul záráskor korosztálytó függően egy vagy több házi feladatot kapnak. Várhatóan a konzultációs időpontokat félidőben, két egymást követő modul között, péntek kora esti órákban jelöljük ki.

  Online találkozás: Zoom v. Google Meets, számítógépről.

  Megkaphatjuk-e a tanfolyam anyagát?

  Minden résztvevő számára a tananyag munkafüzet formájában megrendelhető, Modulonként 1500 Ft-os kedvezményes áron. A SMART Start bérletet váltóknak a tanfolyam teljes anyaga extra kedvezménnyel, 3500 Ft-os áron rendelhető. Az igényedet a Jelentkezési lapon jelezheted. Kizárólag az a Modul munkafüzet rendelhető meg, amely Modulon a gyermeked részt vesz.

  Ugyanazt fogja tanulni az 5. osztályos, mint a 8. osztályos?

  A lényeget tekintve igen, a módszert és a mélységet tekintve nem. Például egy 5. osztályosnak nem tanítok többféle jegyzetkészítési technikát, mert nincs rá még felső elején szüksége. Egy 8. osztályosnak azonban egynél többre van szüksége, és más jellegű szövegekre is a gyakorláshoz. Ha a résztvevők köre indokolja, akkor csoportbontásban a nagyobbak/gyorsabban haladók több technikát sajátítanak el, míg a többieknek van idő többet gyakorolni.

  Mit fog megtanulni a gyerekem?

  A tanulási típusának megfelelő hatékony tanulási technikákon túl olyan a tanulásnál is jelentkező, de a hétköznapi életben még életbevágóbb kérdésekre kap gyakorlati választ, mint: hogyan motiválja magát és ne várjon külső „lökdösésre”, hogyan kezelje és ossza be hatékonyan az idejét, hogyan ismerje fel és használja ki az erősségeit és teremtsen magának sikerélményeket, amiből táplálkozhat az önbizalma. Ezt a tudást nem szerzi meg az iskolában, sem a szabadidejében a gép mellett. 

  Mit kell a tanfolyamra vinni?

  A jelentkezés véglegesítését követően, a tanfolyam indulása előtti napokban részletes információkat küldünk. Nem kell füzet+tolltartón kívül semmivel külön készülni, a foglalkozások anyagait mi biztosítjuk.

  Résztvevői létszám

  A tanfolyam kis csoportos, azaz a létszám 8 főben maximalizált. Azt gondoljuk, hogy csak egyénre szabottan lehet tanulást tanítani – nincs két egyforma gyerek, így egyen-recept sincs, ahogyan mindenkinek tanulnia kell.

  ADHD, egyéb SNI

  Ha a gyereked ADHD-vel, egyéb tanulási zavarral, nehézséggel, esetleg magatartás-zavarral diagnosztizálták, kérünk, hogy jelentkezés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Miért ennyi a tanfolyam ára?

  Számoljunk egy kicsit: Budapesten egy fejlesztő (1-2 fős) felzárkóztató óra ma  4.500-5.000 Ftba kerül óránként,  egy célzott fejlesztési területre (nyelv, nyelvvizsga felkészítés, gimnáziumi felvételi stb.) fókuszáló specifikus foglalkozás 4.000-6000 Ft.

  A SMART Start komplex tanulásfejlesztő tanfolyam, amely eszközt ad a gyermek kezébe a minden tantárgyból való eredményes tanuláshoz,  óradíja 3800 Ft (4 modulos részvétel esetén). Egy modulos részvétel esetén az ár pedig 5.000 Ft óránként.

  Elgondolkodtál már azon, mennyi energiád megy el, hogy tanulásra ösztökéld a gyereked? Mennyi időd, hogy mutass neki tanulási módszereket, ha nehézsége van? Szoktál aggodalmat érezni, hogy nem tanult meg tanulni, ezért mi lesz vele később?

  Ezeknek a gondoknak nagy részét a SMART Start leveszi a válladról, ráadásul a gyerek nem Tőled – a szülőtől – hallja, hogyan kell hatékonyan tanulni, hanem harmadik féltől, esetleg pont a másik gyerektől a közös munka során.

  Melyiket fogja inkább beépíteni?

  Hogyan tudok fizetni?

  A jelentkezés visszaigazolásával egy időben részletes információkat küldünk a fizetésről. Átutalással, előre fogsz tudni fizetni, az elektronikus számlát az összeg beérkezését követően juttatjuk el.

  A gyermeked részvétele akkor biztos a tanfolyamon, ha a díjat átutaltad.

  Befizettem a teljes tanfolyam díját, de betegség miatt egy Modulon nem tudtunk részt venni

  Semmi baj. A gyerek pótolhatja az elmaradt foglalkozást egy másik alkalommal a szabad helyek függvényében, vagy egy alkalommal lemondhatod a részvételt, az alkalomra vonatkozó díjat igény szerint 100%-ban visszautaljuk. Bővebben ld. SMART Start ÁSZF

  Átruházható-e a foglalt hely?

  Ha nem tudtok eljönni, átadhatod a helyed. Kérjük, hogy írásban jelezz minden változást. 

  Lemondás

  A tanfolyam (vagy adott Modul) kezdete előtti 7. napig a részvétel korlátozás nélkül lemondható. Amennyiben már befizetted a tanfolyami vagy Modul díjat, az összeget 100%-ban visszautaljuk, vagy  – ha úgy döntesz – beszámítjuk egy másik alkalomra. Egy Modul kezdete előtti 48 órán belüli lemondás esetén a díj 80%-át utaljuk vissza vagy a 100%-át beszámítjuk egy következő alkalomba. SMART Start bérletet vásárlók egy alkalommal lemondhatják a részvételt, az alkalomra vonatkozó díjat 100%-ban visszautaljuk. További lemondás esetén a díj 80%-át térítjük vissza, vagy igény szerint számítjuk be egy következő tanfolyami díjba. A lemondás minden esetben írásban történik. Lemondással kapcsolatos lehetőségeket, feltételeket a SMART Start ÁSZF tartalmazza.