Tanulás tanítás kurzus szülőknek – SMART Start komplex tanulásfejlesztés

Így tanítsd a gyerekedet tanulni, ha az iskolában nem tanítják a tanulást!

SMART Start tanulás tanítás szülőknek kurzus

ONLINE Tanulás tanítás szülői kurzus új időpont:

2024. március 2. szombat 9.00 – 13.30 óra

Jelentkezési határidő: 2024. február 29.

Kinek ajánljuk?: Alsós vagy felső elején tartó gyerekek szüleinek

Csoportlétszám: min. 6 fő/max. 10 fő

Kurzus díja: 15.900 Ft/fő

Kedvezményekről bővebben >>>

… mérgelődés, konfliktusok és noszogatás nélkül, úgy ahogyan az NEKI hasznos

Tanulás tanítás kurzus szülőknek

Ezt fogod megismerni/megtanulni  a Tanulás tanítás szülői kurzus során

Tematika

SMART Start Tanulás tanítás szülőknek

A saját gyermekedet Te ismered a legjobban! A kurzuson kapsz szempontokat is, mit figyelj meg nála még, hogy az erősségeinek megfelelően tudd támogatni a tanulását!

SMART Start workshop

Gyakorlati válaszok az egyik leggyakoribb problémára: „nem érdekli a tanulás”, „nehezen fog neki”. Kell-e ebben a korban ezt kezelni, és ha igen, akkor hogyan tedd meg?

SMART Start Tanulás tanítás szülőknek kurzus

Konkrét fogások és technikák, hogyan tanítsd meg a tanulási típusának megfelelően verset tanulni, lényeget kiemelni stb. Hogyan teremts olyan közeget, amely megérezteti a gyerekkel a saját felelősségét a tanulásban? 

SMART Start tanulás tanítás szülőknek kurzus

Módszerek, hogyan tanítsd meg arra, hogy tervezze a saját tanulását és ossza be jól az idejét, tartsa számon a feladatait, és végezzen gyorsabban a tennivalókkal.

A kurzust követően így tekintesz a gyermeked tanulására

Z

Önmagához képest nézem a teljesítményét

… a képességeit és személyiségjegyeit egyaránt figyelembe tudom venni

Z

Alkalmazom a hatékony segítségnyújtás technikáit

… mert megismertem a működő és a kerülendő módszereket is

Z

Segíteni tudok neki a tudatos célkijelölésben

… mert a motiváció kulcsa a cél jó megfogalmazása

Z

Üdvözlöm az önállóságát

… hagyom megtapasztalni a saját felelősségét és a „képes vagyok rá” érzését

Z

Használom a pozitív visszacsatolást

… az eredményhez vezető utat emelem a konkrét eredmény fölé

Z

A tanulását, mint komplex folyamatot látom

… mivel megismertem az eredményes tanulás minden összetevőjét

Tanulás tanítás kurzus szülőknek – tréner

„Ezzel a kurzussal régi adósságomat törlesztem: magam és a hozzám forduló szülők fele egyaránt. Sok visszajelzést kaptam-kapok SMART Start Tanulás programokon részt vett gyerekek szüleitől is, hogy szükség lenne – főként kisebb gyerekek esetén – a szülőknek is átadnom annak a tudásnak az alapjait, amit a tanulás tanítása során én a programokon használok.

Hiszen Ti szülők tudtok igazán gondoskodni arról, hogy a JÓ tanulási szokások kialakuljanak (SMART Startos szülőknek: a programokon megszerzett képességek és technikák), rögzüljenek a gyerekekben. Ezért van a Tanulás tanítás szülői kurzus kurzus.”

Péter Kata, tanulásfejlesztés-tréner

Tanulás tanítás szülői kurzuson résztvevő szülők mondják…

Három gyerekes anyuként Nekem eszméletlen sokat segített a kurzus – teljesen gyakorlati ötletekkel lettem gazdagabb. Kaptam tükröt is, hogy milyen hibákat ne kövessek el a nagy segíteni akarásommal. Köszönöm a jó hangulatú, pörgős napotkiss!

P. Eszter

Köszönöm, szárnyakat kaptam!

Eliza, Komárom

A személyiséged volt magával ragadó… látszik, hogy nagyon rá tudsz hangolódni a gyerekekre. Köszönöm az egyéni tanácsokat – hogy volt lehetőség erről külön is beszélnünk. 

Andrea, Pákozd

Nagyon értékes dolgokat mondtál – csak azt nem értem, hogy miért nem erről szólnak a szülői értekezletek az iskolában.

Hiánypótló, amit csinálsz, köszönöm, hogy itt lehettem!

B.L. Bori

Mindkettőnknek nagyon hasznos volt a kurzus. Értékeltük, hogy tényleg a gyerek szempontjaiból tekinthettünk rá magunkra, és kaptunk rálátást, mit csinálhatnánk még jobban. Köszönjük, a motivációs résznek még külön is nagyon örültünk. 

András és Réka

Tanulásban-tanításban gyakorló apuka lévén sok dologban megerősítést kaptam. A módszerekben, amivel segítek a gyerekeimnek, új szintre fogok lépni – bízom benne, hogy több eredménnyel :):)

K. Gábor, Pécs

Kérdés-válasz

SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyam

 Egy csokorba szedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A válaszokért kattints a  jobboldali (+) jelre.

Ha nem találod meg a választ a kérdésedre, vedd fel velünk a kapcsolatot: szervezes@kooplab.com

Kinek nem ajánljuk a tanulás tanítása kurzust?

Szülőknek, akik nem értenek egyet a SMART Start komplex tanulásfejlesztés alapvetéseivel. Akik azt tapasztalják, hogy az iskolában a gyermek megkap minden eszközt ahhoz, hogy önállóan megállja a helyét felsőben is, bírja a megnövekedett tananyagmennyiséget, és képes alkalmazkodni a több tanár-többféle tanítási stílus és gyerekhez való hozzáállás helyzetével. Azoknak a szülőknek, akiknek eddig sem kellett a gyerek tanulásával foglalkozni (a gyerek az elvárások szerint teljesített), és bíznak abban, hogy ez a jövőben hosszan is így marad.

Kinek ajánljuk a kurzust?

Azoknak a szülőknek, akiknek fontos, hogy a gyerek időben JÓ tanulási szokásokat sajátítson el. Azoknak, akik tapasztalják, hogy az iskolában erre nincs mód/szándék/lehetőség. Elsősorban alsós gyerekek szüleinek, illetve olyan felsős, kamaszodó gyereket nevelő szülőknek, akiknek még van ráhatásuk a gyerek tanulására (mert a kamaszoknál ez az idő előrehaladtával egyre kétségesebb :)). Olyanoknak, akik szánnak arra időt és energiát, hogy foglalkozzanak a gyerek tanulásával és igyekeznek minél hatékonyabban támogatni azt.

Hány fős a csoport?

A kurzusok min. 6 fővel indulnak. Maximáltuk a létszámot, hogy jusson idő egyéni problémák, jó gyakorlatok megosztására, illetve a tréner által javasolt technikák kipróbálására, megtapasztalására is. „Csináljuk, nem csak beszélünk róla” – a szülői kurzuson ugyanúgy, mint a tanulás tanfolyamokon :).

Kedvezmény csoportos jelentkezéskor

Ha két barátnő/szülőtárssal együtt hárman jelentkeztek a kurzusra, akkor a kedvezmény mértéke közel 30%, azaz 11.900 Ft/fő.

Jelentkezéskor, átutalással fogtok tudni előre fizetni. Az elektronikus számlát az összeg beérkezését követően juttatjuk el.

Lemondás

A kurzus kezdete előtti 10. napig a részvétel korlátozás nélkül lemondható. Amennyiben már befizetted a részvételi díjat, 100%-ban visszautaljuk, vagy  – ha úgy döntesz – beszámítjuk egy másik alkalomra.

10 napon belüli lemondás esetén a díj 80%-át utaljuk vissza vagy a 100%-át beszámítjuk egy következő alkalomba. A lemondás minden esetben írásban történik. Lemondással kapcsolatos lehetőségeket, feltételeket a SMART Start ÁSZF tartalmazza.

SMART Start szülő kedvezmény

SMART Start komplex tanulásfejlesztés tanfolyamot végzetteknek valamint SMART Start tábor tanulás tréninggel programon, valamint kooplab online tanulás tréningen részt vett diákok szüleinek a kurzusdíj 11.000 Ft/fő.

Kérj értesítést új kurzus indulásáról!

SMART Start Szülői kurzus

Hogy JÓL segíthesd a tanulásban!

Max. havonta egy levél az újdonságokról. Semmi spam. Olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!

Kérdésed van? Írj nekünk!

7 + 3 =